torstai 27. syyskuuta 2007

Finrando sauna ! - Finland Sauna

Maanantai oli sitten taas vaihteeksi joku paikallisten juhlapyhä joten ei ollut onneksi koulua. Täten kevyen ja hauskan fuji-reissun jälkeen suuntasimme maanantaina kohti Finrando saunaa. Löysimme kyseisen saunakompleksin kun seikkailimme aikaisemmin Shinjukussa paikallisen oppaan Asakon seurassa. Pakkohan meidän oli sitä sitten koittaa olisiko sauna todellakin Suomalaisen saunan veroinen !
Matkaan tarttui myös yksi brittipoika Davido-san meidän suomalaisten poikien matkaan. Saunahärdelli oli tarkoitettu vain miehille. Lähdimme sitten iltamissa kuuden jälkeen kohti shinjukua ja saavuimme mestoille. Kengät pois aulassa ja pukukoppiin mars! Hinta oli 2100 yeniä. Pukukopissa sitten vaatteet kaappeihin, päälle tyylikäs ruskea kylpytakki ja hienot sinertävät boxerit. Alakertaan marssiessa huomasimme että täällähän on lepotuoleja vaikka huru mycket ja jengi lööbaili siellä täällä (oiva paikka siis joskus shinjkussa bilettäessä tulla viettämään yö ;) ).

Olimme hieman hukassa aluksi että mitäs sitten tehtäisiin ja lopulta löysimmekin saunat ja peseytymis/kellumistilat. Kylpytakit sun muut koriin ja siitä sitten istumasuihkujen kautta saunaan. Kylpylässä oli 2 erilaista saunaa, toinen oli viritetty johonkin 90asteenseen ja toinen oli jotain 50-60 asteen luokkaa. Vettä ei voinut "kiukaalle" nakella vaan lämpö tuotettiin mekaanisesti. Kylpylässä oli 4 erilaista allasta. 1 kylmä allas, eli jotain 15 astetta ja 3 lämpöistä ~40 asteen pintaan. Itse vanhana vilukissana koskin pikkuvarpaalla kerran siihen kylmä altaaseen ja hypin kiljuen yhteen lämpöisistä altaista muiden perussuomalaisten sekä brittipojan liuottaessa itseään kylmässä.

Kylpylässä pyörittiin siis aivan ilkosilleen, ja siksi se taisi ollakkin vai miehille suunnattu rentoutuslaitos. Yksi allas oli melko kiva pienellä sähköviralla varustettuna. Kävi siinä vähä käsi puutumaan kun sattui istumaan siihen sähkövirran kohdalle käden peittäessä töpsölin. Mukavia pikku sähäreitä ja kylmiä suihkuja. Kyllä siinä tokeni taas hetkeksi.

Lämpöisessä altaassa liuotessa kävikin sitten väsyttämään jonnin verran ja poistuin ensimmäisenä peseytymistiloihin. Siellä sitten olikin kaneboa vartalolle ja hiuksille, hammasharjat,pesusienet ja parran-ajovälineet talon puolesta. Puhtaana poikana hypin kosmetiikka huoneeseen joka oli peseytymistilan vieressä. Taas lisää kaneboa tukalle ja naamalle, talon tarjoamana, sekä puhtaat kylpytakit ja sinertävät boxerit. Meikkasin itseni kiltisti taas baanalle kelpaavaksi(?) ja poistuin makoilemaan niille ihanille lököily tuoleille muiden poikien vielä ottaessa kylmiä suihkuja.

Samuli ja Daviddo-san menivät sitten ottamaan hieronnat, hintaa en musita/tiedä. Poikien ottaessa hierontoja Kennetto-san ja Eero-kun tulivat sitten herättelemään minua tuolilta että olisi aika poistua. No ei muutakun takasin yläkertaan, vaatteet niskaan ja safkaamaan. Kaiken puolin hieno kokemus vaikkei se aivan oikeaa Finrando-saunaa vastannutkaan! Sopi kyllä meikäläisen vartalolle ;) ja eiköhän me uudestaankin sinne joskus eksytä.


Omg, we found a Finland Sauna from Shinjuku. We went there the next day after notorius Fuji trip with finnish boy-team and David. It didn´t feel like real finnish sauna but it was really nice. Couple different pools and saunas + relaxing massage sofas made it complete.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoista! Ei vissii turhaa ressii ole blogin päivittämisen suhteen ;)

Samppa kirjoitti...

No ei tässä nyt eletä bloginpävittämisen ehdoilla niinku eräät...juttua tulee sitte kun on jotain oikeesti kirjottamisen arvoista :D

Anonyymi kirjoitti...

Älä Samppa itketä

Anonyymi kirjoitti...

Missä päivitykset?!?!?!+1+1+1 Täällä toimisto-orjat kaipaa kipeästi tarinoita uroteoista ja muusta oravanpöörää halveksivasta toiminnasta!

Sini kirjoitti...

"Niiku eräät"! Vihjailu sikseen :D