perjantai 14. syyskuuta 2007

Watashi wa dare? - Feelings after first days

Watashi wa Esa-san desu. Eli hauska ja lyhyen reissun jälkeen saavuimme vihdoin Tokioon. Jetlagit on nukuttu vihdoin pois ja ensivaikutelma kaupungista on todella, TODELLA hyvä. Ilmasto aivan bueno, sellasta 30c päivällä ja illalla yöllä 24. Eli jopa minä, vanha vilukissa tarkenen aivan loistavasti.


Eilen perjantaina kävästiin moikkaamassa koululla opettajia ja meille pidettiin pienet haastattelut. Niinhän siinä kävi että päästiin(?) kaikki finnskit ja muutama britti parhaaseen A-ryhmään ;) Koulun jälkeen suunnattiin nokka kohti sellaista pientä metro/juna-asemaa nimeltä Shinjuku. Sen ympäristössä palloiltiin sitten loppupäivä ja jalkojen sanoessa påks, siirryimme parilla junalla takaisin kohti asuntolaa.


Asunto on aivan todella hieno, kuvia seuraa perästä kunhan jaksan ottaa sellaisia ettei ole kaikkia vaatteita lattialla. 24 neliön asunto, jossa on parveke, keittiö,wc,suihku,ilmastointi,telkkari ja muut härpäkkeet. Koulumatka kestää täältä asunnolta sen 30-40minuuttia riippuen vähän junista ja siitä löytääkö oikeat linjat niiden 100 muun linjan joukosta.
The feelings we had after the flights, the couple first days speding in Japan. Meeting new friends and getting know to school and our beloved Shinjuku Station. Little bit explaining what our rooms contain and what they are like.

1 kommentti:

seuraaja kirjoitti...

Kuvia kehiin perkele.