maanantai 26. marraskuuta 2007

Kamakura - one of the old capitals

Heti kun torstai-illan seikkailuista toipuminen alkoi olla voiton puolella niin suunnistimme vähän isommalla porukalla kohti Kamakuraa, yhtä Japanin monista takavuosien pääkaupungeista. Lähtö oli sovittu Shinjukusta tuskallisen aikaisin lauantaiaamuna. Aamupalat mukaan läheisestä leipomosta ja ei kun köröttelemään kohti Kamakuraa. Mukana oli koko suomijengi, Kennetillä kevennettynä, sekä pari jenkkiä, pari kanukkia, pari japanialaista, kreikkalainen ja sokerina pohjalla naapurimaan poeka Per.

(Darren x2)

Ilma oli mitä mahtavin ja varsin lämminkin ottaen huomioon vuodenajan. Ensin katsastettiin paikalliset temppelit ja bongattiin meneillä oleva hääseremonia...vähän eri näköistä toimintaa kun suomessa. Reissun todellisena löytönä eräästä kojusta mukaan tarttui alemmassa kuvassakin esiintyvä pedobear-naamari.


(vas. Koji, Darren, Ikuho, Sini, Eero, Esa, Per, Buddha, Samuli, Rodanthi, Jessica, Annie ja Steve)

Kamakura on myös tunnettu jättimäisestä buddha-patsaastaan, joka tietenkin käytiin tarkastamassa. Kun aurinko alkoi vajota pelottavan lähelle taivaanrantaa, suuntasimme kohti läheistä saarta, jonka nimeä en nyt kirveelläkään muista. Saarelle tosin pääsi kävellen siltaa pitkin. Auringonlasku oli todella komia ja sen kruunasi vielä taustalla jättimäisenä häämöttänyt, jo kerran selätetty, Mt. Fuji. Auringon laskettua horisontin taa, suuntasimme takaisin kohti Tokyota. Illan päätteeksi käytiin vielä Shinjukussa nauttimassa perin herkulliset sapuskat jonka jälkeen oli vuorossa jo melkein tavaksi muodostunutta keilausta. Jenkit vei harmillisesti voiton urhoollisesti taistelleesta suomen joukkueesta keilauksessa, mutta foosballissa Suomen kaksikko Almgren-Vanninen kuitenkin murskasi Jenkki-Kanukki kaksikon Young-Ho.



Trip to Kamakura with international group: finns,japs,americans,canadians,greek and our beloved neightbour: the swede. First we went to see the temples and tha graet buddha statue, pretty nice. After that we head to the Island, saw the sunset and from distance our love: mount Fuji. After we came back from kamakura we had dinner in shinjuku, went bowling and kicked some canadian&american arse on foosball.

Ei kommentteja: