sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Okonomiyaki - Japanilainen haastaja munakkaiden mielenkiintoisessa maailmassa - Okonomiyaki the challenger of omelets !

Keskiviiko iltana sovimme tapaamisen Asakon ja hänen ystävänsä Yukon kanssa. Sunnitelmissa oli alunperin illalinen ja tämän jälkeen karaokea aamuun asti, mutta flunssan ja jatkuvan juhlinnan uuvuttamina, sekä seuraavan päivän seightseeingin pelottamina tulimme siihen tulokseen, että pelkkä illallinen riittäköön ja karaoke jätetään seuraavaan kertaan.

Illan ruokalistalla oli erilaisia Japanilaisia munakkaita eli okonomiyakeja. Tarjolla oli myös nuudeli-liha-settiä, jonka nimeä en tähän hätään muista, mutta se valmistettiin okonomiyakin tapaan Itse paistaen pöydällä olevalla paistolevyllä. Nälkäisenä ei siis kotiin tarvinnut palata. Ruokailun jälkeen tehtiin vielä "pikainen" visiitti peliluolassa ja tottakai eksyttiin jälleen myös Purikuraan elikkäs tähän perijapanilaiseen valokuvakoppisysteemiin. Tässä muutamat kuvat illan varrelta.

(Iron chefs)

(Asako ja Yuko)

(Japanin joukkue allekirjoittaneella vahvistettuna vei voiton rumpupelissä)




(Shinjukun nopeimmat kädet, ja jos ei kuvasta erotu niin kaveri ei missaa yhtään nuottia videon aikana ja kokemuksesta voin sanoa ettei todellakaan ole helppoa)

Time to meet Asako again and now she brought a friend with her. The whole finnish-team (eero and sini included) went to eat okonomiyaki with Asako and her friend Yuki. Omelets kinda thingy where is meat (or what everkinda stuffing you want) and you cook it your self in a hot pan. Pretty tasty little pancake. After the dinner we found ourselves in purikura once again. Addicting little machines :(

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Oon ihan ku Pikku Myy tos Owned kuvassa :D