maanantai 8. lokakuuta 2007

Freakshow ja Pandamaskit - Freakshow and Pandamasks

Sunnuntai, Aamupäivä, Harajuku.


Erinäistä suomalaista matkusteluohjelmaa seuranneille Harajuku onkin varmasti tuttu paikka, mutta niille sivistymättömille moukille, jotka eivät kyseistä aluetta tunne, heille tulee tässä nyt lyhyt esittely. Näkyvin asia kyseessä olevassa kaupunginosassa, on silta ja puisto, johon mitä kummallisimmat friikit ja katutaiteilijat tulevat esittelemään taitojaan sekä asusteitaan. Alueelta löytyy niin goottia, lolitaa, rockabillya ja mitä kummallisempia suoraan mangalehtien sivuilta revittyjä asusteita. Alue on siis erinäinen nuorisopukeutumisen ja muodin keskittymä. Alueelta löytyy paljon hieman erikoisempaa vaateliikettä. Näin siis periaatteessa.


Harajukuun oli tarkoitus saapua Normipäivä-ryhmän lisäksi myös aikaisemmin edellisenä iltana tapaamamme kaksi suomalaistyttöä, sekä Suurlähetystön Eino. Normipäivä olikin normaalia pahempi, ja Jaffakin näytti olevan lopussa eräiltä ryhmämme jäseniltä, joten lähdimme matkaan vajaa miehityksellä. Puhelinsekoilujen, junasekoilujen, ihmismassassa sekoilemisen jälkeen olimme kaikki samassa aika-avaruustilassa. Friikit ja Rockabillyt olivat tosin päättäneet jäädä tänään kotiin, koska paikalla oli ehkä noin tusinan verran erikoisesti pukeutuneita teinejä ja yksi rockabilly. Ja tietty se sama setä, joka jaksaa laulella ja tanssia radionauhurin säestyksellä päivästä toiseen.

Ohessa myös muutama pari viikkoa sitten räpsästy foto by: Esa




Hauskana yksityiskohtana (näin suomalaisittain) standi, missä lapset pääsivät kokeilemaan, miltä jäisellä tiellä kävely tuntuu. Vain Japanissa!

Kierreltyämme hetken paskanmusan festivaaleja Yoyogi-parkin ympäristössä, päätimme lähteä tarkastelemaan alueen vaatetarjontaa. Ihmistä oli kuin Tokion aamuruuhkassa, joten eihän siitä katselusta oikein mitään tullut. Lähdimme enemmän tai vähemmän pettyneinä kohti Shinjukua illan hämärtyessä.


Maanantai, Klo13-22, Ueno, Eläintarha.
Harmaa sateinen aamu, ensimmäiset kunnon yöunet puoleentoista viikkoon takana ja suunta kohti Uneo:ta. Mukana Esa, Darren, Steve ja allekirjoittanut. Tarkoituksena käydä Tokyo-towerissa. Tapaamme muutamat japanialaiset ystävämme Uneon asemalla ja päätämme lähteä ensin tarkastelemaan oikeaoppista pandamaskin ulkonäköä. Eli suunta muuttuu Towerista eläintarhaan.

Harmillisesti Pandasta en onnistunutta kuvaa saanut huurustuneen lasin, pimeyden ja ihmisjoukon takia. Muutenkaan ei elukka kauhean valokuvauksellinen ollut, koska lähinnä nukkui selkä katsojiin päin. Tässä kuitenkin paras otos pandamaskista.


Kahtelin hetken aikaa noiden karhujen toimintaa ja päätin, että on aika katsoa kuka on kuka! Eihän näillä Nihonin karhuilla ollu mitään saumoja suomalaista karhua vastaan!


Kohtalaisen hyvä kuva Jääkarnuista. Tässä vaiheessa itseltäni loppui kamerasta akku, joten lisää inffoja ja kuvia myöhemmin.

Tarhassa oli sen verran kilometrejä, sukulaisia ja muuta elukkaa, että eihän sinne toweriin tänään ehditty. Eläintarhan hinta ei päätä huimannut, 600yeniä koko päivän lipusta. Eläintarhasta syömään ja kiertelemään marketti-aluetta, jonka nimi ei jäänyt kolmannellakaan kerralla mieleen. Ihan kivasti tavaraa, ihan ok hintaan. Kannattaa käydä tarkastamassa jos on parikymmentä tuhatta yeniä ylimääräistä taskunpohjalla.


Tokio, Japani, el Kenu kuittaa.

Yes, we went to Harajuku. this time only with finnish people. Saw the cosplay kids, took pictures and laughed at them. Walked around the park for a bit and saw the crappy music festival. Local bands trying to get demo-tape recording or something wierd like that?

On monday, another sweet holiday sponsored by Japanese government we went to Ueno zoo. Bunch of people, cant remember who was with us, who not. We met killer panda and local grizzly bears. They where no match to Finnish bear called: Kennet. Saw couple cousins and relatives during the adventure through exiting jungle of apes and gorillas. After zoo we had graet indian dinner with Naan tabehodai.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

prkl päivityksiä

Anonyymi kirjoitti...

prkl tulee ku on kirjotettavaa
-kakka desu

Anonyymi kirjoitti...

No kirjottakaa vaik mitä kauheen kivaa teette koulus päivisin tai melkein ihan mitä tahansa, ME HALUTAAN LUKEA TEIDÄN JUTTUI!11+11!1!!!+